Bookmark and Share

donderdag 14 mei 2009

Libertas lijsttrekker over martelen

En daarom, als de keus is tussen martelen of burgers redden, zeg ik: dan maar martelen. Met pijn in het hart, maar wel vastberaden. Want die burgers, die hebben recht op bescherming, veiligheid en vrede.


Aldus de Nederlandse lijsttrekker voor Libertas, Eline van den Broek. Die overigens ook nog in Al Qaeda gelooft, maar dat even terzijde.

ik vind het nogal een goedpraterig stukje, wat betreft marteling. Vergeet even dat marteling de bekentenis kan opleveren die maar net goed uitkomt op een bepaald moment.

Nee Eline, het doel heiligt niet alle middelen. Punt 1 wordt je zelf het beest dat je zegt te willen bestrijden, en punt 2 is het gewoon geen betrouwbare methode van waarheidsvinding. Het enige wat je wil als je gemarteld wordt, is dat het stopt. De snelste weg daarheen is te zeggen wat de beulen willen dat je zegt, ongeacht of het waar is.

Libertas heeft geen Bilderberg nodig om belasterd te worden , zo te zien. Dat kan mw. Van den Broek prima zelf.

2 opmerkingen:

Unknown zei

Ik probeer haar quote ergens te vinden op het internet, maar zonder succes.

Ook niet in de cache van Google.

Bijzonder.......

Unknown zei

de bewuste pagina heeft ze kennelijk verwijderd, maar google cache heeft 'm nog:
http://74.125.77.132/search?q=cache:0ZbjoK1NV3gJ:www.eline.info/news/30/55/Heiligt-het-doel-de-middelen/d,detail_blog/+Normale+methodes+hebben+geen+effect+hebben+op+deze+geharde+mannen+en+vrouwen&cd=2&hl=nl&ct=clnk&gl=nl